www.pishina.com

Sauna

Ocean Pishinë & Spa bënë ndërtimin dhe shitjen e saunave të llojeve dhe madhesive të ndryshme, benifitet apo dobit nga sauna janë të shumta: sauna rrit dhe përmirëson shkallën e qarkullimit të gjakut dhe frymëmarrjes, sauna është e ngjashme me stërvitjen e lehtë, djeg rreth 300 kalori në seancë mesatare etj…