www.pishina.com

Produktet dhe shërbimet

Ocean Pishinë & Spa ofron produkte dhe shërbime të ndryshme, që nga prodhimi i pishinave të poliesterit (fiberglass), spa (hydromasazhë), filterëve për pishina etj… Montimin e këtyre pishinave me komplet paisjet përcjellëse. Deri tek ndërtimi i pishinave të betonit me forma dhe dimensione të ndryshme, sauna dhe hammame, sistemin e ujitjes automatike. Si dhe shitjen dhe distribuimin e të gjitha produkteve për pishina.

Sektorët