www.pishina.com

Produktet dhe shërbimet

Pishina Ocean

Pse të na zgjedhni neve?

Projektet e punuara

Disa nga projektet e përfunduara me sukses nga Ocean Pishinë & Spa. Pishina të Poliesterit, Pishina të Betonit, Spa (Hydromasazhë), Sauna dhe Hammame në lokacione të ndryshme. Për më shumë shikoni galerin e plotë!