www.pishina.com

Spa (Hydromasazhë)

Ocean Pishinë & Spa pëveq prodhimit të pishinave të poliesterit bënë edhe prodhimin dhe shitjen e Spa (hydromasazhe) në dimensione dhe forma të ndryshme.