www.pishina.com

Foto Galeria

Galeria me fotografi të disa projekteve të punuar nga Ocean Pishinë & Spa. Pishina të Poliesterit, Pishina të Betonit, Spa (Hydromasazhë), Sauna dhe Hammame në lokacione të ndryshme.