www.pishina.com

Kush jemi ne?

Pishina të një kualiteti të lartë mund ti shtojë një pamje të mrekullueshme shtepisë suaj. Koncepti ynë është të ndërtosh një pishinë të bukur, funksionale dhe me një cilësi të lartë e cila i shtonë vlerë shtëpisë suaj. Ocean pishina & spa mund të ju ndihmojë të planifikoni dhe ndërtoni pishinën ideale për shtëpinë tuaj.

Ne kemi një stafë të specializuar në këtë biznes dhe ky është fokusi i ekskluzivitetit tonë. Për mbi 20 vite Ocean pishinë & spa i ka siguruar klientëve kualitet të mrekullueshëm të pishinave. Jemi kompania e parë në vend që kemi filluar që nga viti 2013 me prodhimin e pishinave të poliesterit, spa, dhe produkteve të ndryshëm përcjellëse, me standardet dhe me meterialet më cilësore.

EKSPERIENCË DHE PROFESIONALIZËM

Përvoja e gjatë mbi 20 vjeçare në këtë lëmi, stafi profesional dhe projektet e punimet e shumta të përfunduara me sukses, na bënë neve si kompani lidere të pa diskutushëm në këtë lëmi, jo vetëm në vend por edhe rajon.

PËRKUSHTIM NË PUNË DHE CILËSI NË PRODUKTE

Përkushtimi maksimal në punë dhe cilësia e produkteve tona është mision i ynë. Që nga prodhimi i produkteve me meterialet më cilësore e deri te montimi dhe finalizimi i punimeve secila fazë bëhet me kujdes dhe përkushtim.

MBULIM I KOMPLET SEKTORIT NGA PRODHIMI DERI TE SHITJA

Se e njohim më së miri këtë sektor dëshmon dhe fakti që i mbulojmë të gjitha që nga prodhimi i pishinave të poliesterit, spa, filterave të ndryshëm dhe produkteve përcjellëse, e deri te shitja dhe distribuimi i të gjitha produkteve në këtë lëmi.