www.pishina.com

Kontakt

Adresa:

OCEAN PISHINA & SPA L.L.C.
Magjistralja Ferizaj – Prishtinë
Zona Industriale
Babush i Ri, 70000 Ferizaj, Kosovë

Numrat e telefonit:

+383 44 143 497
+383 45 906 001
+383 44 530 100

Adresa elektronike:

    Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

    Diqka shkoi keq, provoni të rifreskoni dhe plotsoni përsëri formularin.