Spa (Hydromasazhë)

Për tu ç’lodhur nga punët e përditshme, ta ruani shëndetin tuaj, ta hiqni stresin, lodhjët fiziko nervore, ti shmangeni peshës te padëshiruar, ndjenja të këndshme dhe butsi në trupin tuaj, me anën e ujit të nxeht 30 deri 40 C° sipas preferencës tuaj dhe ajrit të kombinuar qliron dhe stimulon qarkullimin e gjakut, qlodh nyjët dhe muskujt, dhimbëjt kronike, dhe dhimbjët lidhur me stresin, ndër të tjera bën heqjen e toksinave ne trup, dhe përmirson gjumin.

Për ti rezistuar të gjithë këtyre ne ju ofrojm këtë HYDROMASAZHË ku të gjithë mundeni të relaksoheni në shtëpin tuaj, e cila është e paisur me filter për filtrimin e ujit, nxemje, ndriqim, komand digjitale per programim, OZONE për dezinfektimin e ujit.