Pishina Betoni

Ndërtohen me beton te fortë, me skimer (dritare) ose dalje nga shtrati (pasqyrë). Ndërtohen në të gjitha terrenët, si dhe me nje numër te pa fundë të formave. Me nje zgjidhje te gjërë te mveshjëve si granit, gurë natyral, mozaik qelqi, foli PVC. Sistem filtrimi, ndriqim, trajtime te ujit automatike , mbulojë automatike, ngrohje uji.

 

Pishina Poliesteri

Ocean Pishinë & Spa është kompania e parë dhe e vetme në Kosovë që bënë prodhimin e pishinave të poliesterit me standarde dhe kualitet të lartë. Për më shumë informata në lidhje me këtë produkt kliko këtu …

 

Pishina me panele politeleni

Ndërtohen me anën e paneleve te politeleni dhe mbushje betoni, mveshja bëhet me foli PVC, sistem filtrimi, ndriqim, trajtime te ujit në menyrë automatike , mbulojë automatike, ngroje uji.