Prodhimi i Pishinave të Poliesterit

Përveq ndërtimit të pishinave të betonit dhe me panele politeleni, ne jemi kompania e parë dhe e vetme në Kosovë që bëjmë prodhimin dhe instalimin e pishinave të Poliesterit me standarde dhe kualitet të lartë.

Produkti ynë

Përse të instaloni një pishinë Poliesteri?

  instalim i shpejtë dhe i sigurt
  pa rrezik në humbjen e ujit
  kosto minimiale
  higjienike
  7 vite garancion
  çmim i volitshem

Në dispozicion një gamë të gjerë modelesh, që të përmbushim të gjitha nevojat tuja. Blej nje produkt të garantuar dhe kualitativ…

Pishina Poliesteri