Robot për pastrimin e pishinës Zodiac CNX 20

1,600.00

Robot për pastrimin e pishinës për dysheme dhe mure Zodiac CNX 20

S’ka stok

Përshkrim

Robot për pastrimin e pishinës për dysheme dhe mure Zodiac CNX 20

Për të gjitha format e pishinave: drejtkëndëshe, ovale apo të formës e lirë
Për të gjitha nivelet: e sheshtë, pjerrësi e lehtë, pjerrësi e përbërë, formë diamanti
Për madhësia të pishinës: deri në 10 x 5m

 

Informacion shtesë

Peshë 8 g/kg
Përmasa 43 × 40 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.