Set për pastrim të pishinës (4)

190.00

Seti komplet për pastrimin e pishinës me super kualitet (Shark Series): Aspirator, Shkop 1.8m-3.6m, Gyp 10m dhe Rrjeta.

10 stok

Përshkrim

Seti komplet për pastrimin e pishinës me super kualitet (Shark Series): Aspirator, Shkop 1.8m-3.6m, Gyp 10m dhe Rrjeta.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.