Pishina

Ocean bënë ndertimet e pishinave të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Pishina

Pishina

Ocean bënë ndertimet e pishinave të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Pishina

Spa

Spa

(Hydromasazhë)

Ocean ofron spa hydromasazhë, për tu ç’lodhur dhe relaksuar nga stresi. më shumë…

Spa

(Hydromasazhë)

Ocean ofron spa hydromasazhë, për tu ç’lodhur dhe relaksuar nga stresi. më shumë…

Spa


Sauna

Ocean bënë shitjen e saunave të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Sauna

Sauna

Ocean bënë shitjen e saunave të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Sauna

Alt Text

Hammam

Ocean bënë ndertimet e Hammameve të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Hammam

Ocean bënë ndertimet e Hammameve të llojeve dhe madhesive të ndryshme. më shumë…

Alt Text


Ujitje automatike

Ocean bënë projektimin dhe shtrirjen e sistemit për ujitje automatike. më shumë…

Ujitje automatike

Ujitje automatike

Ocean bënë projektimin dhe shtrirjen e sistemit për ujitje automatike. më shumë…

Ujitje automatike

Ocean Pishinë & Spa sh.p.k.

Pishina të një kualiteti të lartë mund ti shtojë një pamje të mrekullueshme shtepisë suaj. Koncepti ynë është të ndërtosh një pishinë të bukur, funksionale dhe me një cilësi të lartë e cila i shtonë vlerë shtëpisë suaj.
Ocean pishinë & spa mund të ju ndihmojë të planifikoni dhe ndërtoni pishinën ideale për shtëpinë tuaj.
Ne kemi një stafë të specializuar në këtë biznes dhe ky është fokusi i ekskluzivitetit tonë.
Për mbi 12 vite ocean pishinë & spa i ka siguruar klientëve kualitet të mrekullueshëm të pishinave.


Ocean Pishinë & Spa është kompania e parë dhe e vetme në Kosovë që bënë prodhimin e pishinave të poliesterit me standarde dhe kualitet të lartë.


Përgatitja dhe eksperienca jonë e gjatë në këtë lëmi, stafi ynë profesional, si dhe referencat e projekteve që kemi punuar deri më tani për klientet tanë që janë ndarë të kënaqur, është një dëshmi më shumë që zgjedhja juaj duhet të jetë Ocean Pishinë & Spa.


Ne meritojm besimin tuaj…