Set për pastrim të Pishinës (3)

170.00

Seti komplet për pastrimin e pishinës me super kualitet (Shark Series): Aspirator, Shkop 1.8m-3.6m dhe Gyp 10m.

9 stok

Përshkrim

Seti komplet për pastrimin e pishinës me super kualitet (Shark Series): Aspirator, Shkop 1.8m-3.6m dhe Gyp 10m.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.