Dush Solar për Pishina

1,750.00

Dush Solar për Pishina (Pluvium, AstralPool)

Kombinimi perfekt i elegancës dhe qëndrueshmërisë

Dushi diellor PLUVIUM është një shembull i qartë i faktit se qëndrueshmëria nuk cenon dizajnin dhe elegancën. Dushi PLUVIUM me energji diellore shquhet për dizajnin e tij minimalist, modern dhe aftësinë e tij për të përdorur energjinë diellore për të prodhuar ujë të nxehtë ekologjikisht dhe me çmim të ulët. Është bërë nga materiale të cilësisë së lartë, të tilla si druri IPE dhe çelik inox AISI 316 me fije sateni, të cilat sigurojnë një jetëgjatësi të gjatë të dobishme dhe ofrojnë rezistencë më të madhe ndaj motit dhe korrozionit. Ai ka një kufizues opsional të shpejtësisë së rrjedhës që redukton konsumin e ujit të dushit me 40% me norma presioni më të mëdha se 3 bar.

Dushi diellor prej druri tropikal i kombinuar me çelik inox me shkëlqim AISI-316L. Përfshin një rezervuar alumini 30L. Valvula e mikserit për kontrollin e ujit të nxehtë dhe të ftohtë. Kokë dushi e rregullueshme me sistem kundër gëlqeres. Dizajni i saj minimalist dhe kompakt ofron një imazh elegant dhe modern për mjedisin e pishinës dhe materialet e tij me cilësi të lartë i japin një jetë të gjatë shërbimi.
Lartësia e kokës së dushit nga toka: 2.04 m.

1 stok

SKU: 43435 Kategori:

Përshkrim

Dush Solar për Pishina (Pluvium, AstralPool)

Kombinimi perfekt i elegancës dhe qëndrueshmërisë

Dushi diellor PLUVIUM është një shembull i qartë i faktit se qëndrueshmëria nuk cenon dizajnin dhe elegancën. Dushi PLUVIUM me energji diellore shquhet për dizajnin e tij minimalist, modern dhe aftësinë e tij për të përdorur energjinë diellore për të prodhuar ujë të nxehtë ekologjikisht dhe me çmim të ulët. Është bërë nga materiale të cilësisë së lartë, të tilla si druri IPE dhe çelik inox AISI 316 me fije sateni, të cilat sigurojnë një jetëgjatësi të gjatë të dobishme dhe ofrojnë rezistencë më të madhe ndaj motit dhe korrozionit. Ai ka një kufizues opsional të shpejtësisë së rrjedhës që redukton konsumin e ujit të dushit me 40% me norma presioni më të mëdha se 3 bar.

Dushi diellor prej druri tropikal i kombinuar me çelik inox me shkëlqim AISI-316L. Përfshin një rezervuar alumini 30L. Valvula e mikserit për kontrollin e ujit të nxehtë dhe të ftohtë. Kokë dushi e rregullueshme me sistem kundër gëlqeres. Dizajni i saj minimalist dhe kompakt ofron një imazh elegant dhe modern për mjedisin e pishinës dhe materialet e tij me cilësi të lartë i japin një jetë të gjatë shërbimi.
Lartësia e kokës së dushit nga toka: 2.04 m.

Informacion shtesë

Përmasa 71 × 27 × 217 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.