Klor multi-action 5kg (Tableta)

60.00

Klor Multi Action produkt për trajtimin e ujit të pishinës

· Klor tretje e ngadalët dhe e vazhdueshme
· Dezinfektim i algëve
· pH- për uljen e sasisë pH në ujë
· Flokulant dhe Koagulant
· Stabilizues i klorit

Kjo pako me peshë 5KG përmbanë 25 tableta ka 200gr.

20 stok

SKU: 100100 Kategori: Etiketa: ,

Përshkrim

Klor Multi Action produkt për trajtimin e ujit të pishinës

· Klor tretje e ngadalët dhe e vazhdueshme
· Dezinfektim i algëve
· pH- për uljen e sasisë pH në ujë
· Flokulant dhe Koagulant
· Stabilizues i klorit

Kjo pako me peshë 5KG përmbanë 25 tableta ka 200gr.

Informacion shtesë

Peshë 5 g/kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.