Ofertë!

Dush Solar për Pishina

Original price was: €750.00.Current price is: €650.00.

Dush Solar për Pishina (Angel, AstralPool)

Dush solar alumini, me një hyrje të ujit të ftohtë, mundëson ngrohjen e ujit me anë të një rezervuari akumulues alumini 30 litra, duke përfituar nga energjia e diellit.
Ka një valvul mikser dhe një kokë dushi kundër gëlqeres. Dush i qëndrueshëm me rezervuar të integruar dhe dizajn të mirë, kjo e bënë dushin solar Angel thelbësor për çdo pishinë!

1 stok

SKU: 56932 Kategori:

Përshkrim

Dush Solar për Pishina (Angel, AstralPool)

Dush solar alumini, me një hyrje të ujit të ftohtë, mundëson ngrohjen e ujit me anë të një rezervuari akumulues alumini 30 litra, duke përfituar nga energjia e diellit.Ka një valvul mikser dhe një kokë dushi kundër gëlqeres.
Dush i qëndrueshëm me rezervuar të integruar dhe dizajn të mirë, kjo e bënë dushin solar Angel thelbësor për çdo pishinë!

Informacion shtesë

Përmasa 13 × 13 × 207 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.